Na vijf jaar afwezigheid kan Thierry het nog steeds

Caption: Arsenal's Thierry Henry celebrates at the final whistle after his goal helped to beat Leeds United in their FA Cup soccer match at the Emirates Stadium in London, January 9, 2012. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN) Foto Reuters / Eddie Keogh

Na vijf jaar afwezigheid bewees Thierry Henry vanavond tijdens zijn comeback bij Arsenal meteen zijn waarde. De 34-jarige Fransman viel twintig minuten voor tijd in bij het duel tegen Leeds United bij een 0-0 stand.

Elf minuten voor tijd werd de clubtopscorer met een steekpass vrijgespeeld en schoof Henry de 1-0 binnen. Die stand werd ook de eindstand, zodat Arsenal doorbekert in de FA Cup.

Bekijk hieronder het doelpunt van Henry:

http://www.youtube.com/watch?v=qSUaLouYnGg

NB: het kan zijn dat bovenstaande video van YouTube verwijderd wordt. Kijk dan hier.

    • Hans Klis