In beeld

Deze Chinese vrouwen willen bodyguard worden

Voor de eerste keer in zijn bestaan hield het Chinese beveiligingsbedrijf Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co. gisteren een openbare training voor vrouwen die bodyguard willen worden. De twintig vrouwen die zich hiervoor aanmeldden, willen toegelaten worden tot de acht tot tien maanden durende opleiding. De beste kandidaat hieruit krijgt een vervolgopleiding aan de International Security Academy in Israël.
Deze twintig vrouwen willen opgeleid worden tot bodyguard. Hier zijn zij te zien bij aanvang van de eerste openbare training van het Chinese beveiligingsbedrijf Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co.
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters
De deelnemers aan de eerste openbare bodyguard-training voor vrouwen van Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co. moeten over elkaars buik heenlopen.
China Daily / Reuters
De beste kandidaat van de uitgebreide training bij Tianjiao Special Guard/Security Consultant Ltd. Co. wordt een vervolgstudie aangeboden bij de International Security Academy in Israël.
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters
Een trainer giet een emmer koud water over een van de twintig kandidaten heen. Als zij ervoor kiezen en toegelaten worden, kunnen zij een harde training van acht tot tien maanden verwachten om opgeleid te worden als bodyguard.
China Daily / Reuters
De vrouwen die een toekomst als bodyguard ambiëren dragen een boomstam door de zee.
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters
China Daily / Reuters