Somebody That I Used to Know, maar dan anders

Wellicht ben je het Somebody That I Used To Know van Gotye inmiddels al een beetje zat. Het nummer werd ten slotte vorig jaar Song van het Jaar en wordt nog steeds grijsgedraaid. Deze experimentele cover van de hit is echter geniaal.

Wellicht ben je het Somebody That I Used To Know van Gotye inmiddels al een beetje zat. Het nummer werd tenslotte vorig jaar Song van het Jaar en wordt nog steeds grijsgedraaid. Deze experimentele cover van de hit is echter geniaal en zeker de moeite van het beluisteren en bekijken waard.

Gotye zelf is in ieder geval meer dan te spreken over de cover van Walk off the Earth, een groep muzikanten die nog veel meer muzikale experimenten uitvoert.

Twitter avatar gotye gotye I know who to ask for help with acoustic versions of Somebody: Walk Off The Earth
http://t.co/vgnMmKvD
Hilarious and brilliant
Luister ook naar het origineel van Gotye op Spotify
    • Lex Boon