Kijk het NOS-interview met André Kuipers terug

Caption: European Space Agency astronaut Andre Kuipers is greeted as he arrives from the Soyuz spacecraft to the International Space Station's Rassvet mini-research module in this image from NASA TV December 23, 2011. REUTERS/NASA TV ( UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY) THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS Astronaut André Kuipers arriveert in het Internationale Ruimtestation op 23 december. Foto Reuters / NASA TV

De Nederlandse astronaut André Kuipers voelt zich prima thuis in de ruimte al was hij aanvankelijk wat gedesoriënteerd. “We gebruiken alles. Het plafond, de muren. Dus soms raak je dingen kwijt”, vertelde hij vanmiddag tegenover de NOS.

Inmiddels is Kuipers aan de situatie gewend. “Nu lijkt het ruimtestation vier keer zo groot.” Bekijk hieronder het interview met de NOS terug.

    • Hans Klis