Keeper scoort van 80 meter en ander moois uit de Premier League

Ook in Engeland waait het behoorlijk. Bij de voetbalwedstrijd Everton-Bolton kwam keeper Tim Howard daar ook achter: hij verraste zijn collega uit Bolton met een verre uittrap die door de wind werd opgepikt.

De merkwaardige goal van de Everton-goalie bleek uiteindelijk niet van profetische waarde voor de club uit Liverpool. De Bolton Wanderers sleepten een 2-1 uitzege mee naar huis. Elders was het - wederom - kommer en kwel voor Manchester United. Had Sir Alex Ferguson net de grote stadsrivaal City bijgehaald, verliest ‘ie voor de tweede keer in drie dagen tijd.

Dat The Red Devils even niet zo lekker in hun vel zitten, is tot daar aan toe. Maar als je alleen maar kunt toekijken hoe een weergaloze vrije trap achter je doellijn belandt, komt dat extra hard aan. Yohan Cabaye tekende prachtig voor de tweede treffer van Newcastle tegen United, dat uiteindelijk ook nog eens verloor door een eigen doelpunt.

http://youtu.be/m_UsN0f7yz8

    • Jules Seegers