InHolland verlaagd ijsen niet

Doekle Terpstra, de moedige redder van HBO-instelling InHolland, laat er geen twijfel over bestaan. Anders dan bij de Technische Universiteit Delft, gaan bij InHolland de eisen niet omlaag. Integendeel. ,,We worden strenger en selectiever.” Geen slecht idee als je ziet hoe hij dat voornemen wereldkundig maakte. Zijn tweet (zie hierboven) lijkt inmiddels verwijderd te zijn.

Doekle Terpstra, de moedige redder van HBO-instelling InHolland, laat er geen twijfel over bestaan. Anders dan bij de Technische Universiteit Delft, gaan bij InHolland de eisen niet omlaag. Integendeel. ,,We worden strenger en selectiever.” Geen slecht idee als je ziet hoe hij dat voornemen wereldkundig maakte. Zijn tweet (zie hierboven) lijkt inmiddels verwijderd te zijn.

P.S. Wie denkt dat ‘ijsen’ serieus gespeld is, wens ik een prachtige dag.

P.S. 2. Dan maar sport, moet Terpstra hebben gedacht. Hij twittert weer:

 

    • Marc Chavannes