Voor de laatste keer aangekleed

In this photo taken Thursday, Oct. 27, 2011, instructors rig a dummy suicide bomber to explode during the operator advance course at the U.S. Army John F. Kennedy Special Warfare Center & School at Fort Bragg, N.C. A scene of stomach-clenching gore confronted the special operations troops: The shredded remains of a suicide bomber, scattered around the checkpoint. But the blood and body are fake, like the Hollywood-style explosion that began a classroom exercise designed to teach these students to look past the grisly mess for the evidence that could lead to those who built the bomb. (AP Photo/Gerry Broome) AP

Deze paspop had zich waarschijnlijk een betere toekomst gewenst dan te eindigen op de Amerikaanse legerbasis Fort Bragg. Kort nadat deze foto werd genomen, lagen zijn resten verspreid in het bos. Opgeblazen als een zelfmoordterrorist. Op Fort Bragg leren bomdeskundigen op deze manier om in de brij van menselijke resten sporen te vinden die leiden naar de makers van het explosief.