Video: ravage in Vaals nadat bus hond ontwijkt - auto belandt in boom

Still uit de video uit dit artikel.

Normaal gesproken schrijven we op nrc.nl niet zo vaak over ongelukken. Al helemaal niet als er geen doden of gewonden zijn gevallen. Eerlijk is eerlijk. Dit ongeluk in Vaals levert echter zulke bizarre beelden op, dat we graag een uitzondering maken.

Door de klap belandde één van de auto’s in een boom. Foto: still uit YouTube-video.Door de klap belandde één van de auto’s in een boom. Foto: still uit YouTube-video.

Een Duitse lijnbus reed vanochtend vier personenauto’s op de Maastrichterlaan in Vaals aan, waardoor een flinke ravage ontstond. De chauffeur van de bus zou een loslopende hond op de rijweg hebben ontweken. Door de klap belandde één van de auto’s in een boom. De overige voertuigen raakten beschadigd.

Wonderlijk genoeg raakte niemand bij het ongeluk gewond. Ook de hond bleef ongedeerd. De bus was op het moment van het ongeluk leeg.

Twitter avatar ANWBverkeer ANWB verkeersinfo Ravage op #N278 bij Vaals door ongeluk met lege bus: http://t.co/YZH7fq7j (L1). De hond die overstak is ongedeerd.

Bekijk onderstaande video (helaas ontbreekt ondertiteling):

Op Nufoto staan flink wat foto’s van de auto die in de boom is beland.

    • David Haakman