• Ik

Gelukkig Nieuwjaar

De telefoon naast mijn bed rinkelt. Dinsdagochtend, de wekker staat op 5.32 uur. Ik schrik; is er iets met mijn kinderen, mijn ouders of mijn schoonmoeder? Gevallen, ongeluk, ziekenhuis? Ik neem op en ik hoor een staccato vrouwenstem; KPN-heeft-op-zaterdag-31 december-het-volgende-bericht-van-FW-voor-u-ontvangen: Een-gezellige-jaarwisseling-en-een-gelukkig-Nieuwjaar! KPN, bedankt! Anja Beekman

De telefoon naast mijn bed rinkelt. Dinsdagochtend, de wekker staat op 5.32 uur.

Ik schrik; is er iets met mijn kinderen, mijn ouders of mijn schoonmoeder? Gevallen, ongeluk, ziekenhuis?

Ik neem op en ik hoor een staccato vrouwenstem; KPN-heeft-op-zaterdag-31 december-het-volgende-bericht-van-FW-voor-u-ontvangen:

Een-gezellige-jaarwisseling-en-een-gelukkig-Nieuwjaar!

KPN, bedankt!

Anja Beekman

    • Ik