David Beckham niet naar PSG, maar wel overal in onderbroek aanwezig in Parijs

Een van de drie onderbroeken die David Beckham heeft ontworpen en showt voor modehuis H&M

Het is een heuglijk bericht voor Parisiennes na de teleurstelling van gisteren: David Beckham mag dan weliswaar niet komen voetballen bij Paris st. Germain, maar hij zal binnenkort toch overal in de stad te bewonderen zijn.

De voetballer, die gisteren op het laatste moment besloot toch niet te tekenen bij PSG, is namelijk het nieuwste onderbroekenmodel van H&M. Hij zal dus halfnaakt in alle abri’s in Frankrijk komen te hangen – en ook in de rest van Europa.

Opvallend is overigens dat Beckham de onderbroeken niet alleen showt, maar dat hij het ondergoed ook zelf heeft ontworpen. Hij zegt over die laatste aanvulling op zijn (zeker voor een voetballer) zeer afwisselende cv:

“Het voorbije jaar hebben mijn team en ik hard gewerkt aan deze ondergoedlijn en ik ben dan ook ongelooflijk enthousiast over het resultaat.”

De onderbroek van Beckham: niet een heel revolutionair ontwerp

Beckham besloot gisteren, tegen alle verwachtingen in, toch niet te kiezen voor een vervolg van zijn loopbaan bij de steenrijke club PSG. De voetbaltrots van de Franse hoofdstad is sinds enige tijd in Qatarese handen.

De club hoopte mee te liften op de nog altijd aanhoudende faam van de inmiddels 36-jarige voetballer, die zijn contract bij het Amerikaanse LA Galaxy eind 2011 zag aflopen.

De verwachting is nu dat hij daar zijn contract misschien toch zal verlengen, omdat zijn vrouw en kinderen graag in de Verenigde Staten zouden willen blijven. Dit terwijl het er eerder op leek dat vooral Victoria al druk bezig was een huis in de modestad te zoeken.

Nu alleen dus nog even kijken hoeveel glazen abri’s de Parisiennes en andere Europese vrouwen vanaf 2 februari aan diggelen zullen slaan om een levensgrote plaatjes van de topvoetballer annex onderbroekenkoning te bemachtigen. Op die dag liggen de onderbroeken in de winkel.

    • Niels Posthumus