• Ik

Waardevast

Klokslag middernacht is het zo ver: terwijl om ons heen – ondanks de crisis – de hel losbarst heffen wij het glas. Na de gelukswensen doet de vraag de ronde of er nog iemand goede voornemens heeft. De meesten van ons, in de loop der jaren waarschijnlijk eerder cynisch dan wijs geworden, zien daar maar

Klokslag middernacht is het zo ver: terwijl om ons heen – ondanks de crisis – de hel losbarst heffen wij het glas. Na de gelukswensen doet de vraag de ronde of er nog iemand goede voornemens heeft. De meesten van ons, in de loop der jaren waarschijnlijk eerder cynisch dan wijs geworden, zien daar maar van af. Alleen mijn man geeft toe dat hij kortstondig iets dergelijks heeft overwogen. Maar werkelijk niets is tegenwoordig nog waardevast. „Ik had me net voorgenomen dit jaar eens te kijken of ik aan dat half uur bewegen toe kon komen toen ik vernam dat dat alweer verhoogd is naar een uur.”

Bettina Buissink

    • Ik