Met een vuurpijl in je bilnaad 2012 in op de Dam

Knallend met een vuurpijl in je bilnaad 2012 in. Foto Screenshot AT5

Je moet er maar zin in hebben: een enorme vuurpijl lanceren uit je bilnaad. Een (hoogstwaarschijnlijk dronken) man op een stampvolle Dam in Amsterdam vond dit met jaarwisseling dé manier om 2012 in te gaan.

De stunt lukt, de vuurpijl vindt het luchtruim, maar het is wel de vraag of de man in kwestie de afgelopen dagen lekker op de bank heeft kunnen zitten om zijn stunt op de Amsterdamse zender AT5 na te kijken. Hij knijpt zijn billen van de zenuwen namelijk zo krampachtig samen dat de pijl wel erg lang in zijn achterste blijft steken. Dat moet wel brandwonden hebben opgeleverd...

Eerlijk is eerlijk: hij lanceert de pijl met verve. Maar was er niet ooit een slogan: je bent een rund, als je met vuurwerk stunt?

    • Niels Posthumus