Ha fijn, crisis!

Nederland, Utrecht, 21-09-2009. Foto Rob Huibers. De snelweg rijksweg A2 kruist het Amsterdamrijnkanaal over de Galecopperbrug ter hoogte van Utrecht. De A2 wordt momenteel op enkele plaatsen verbreed, tussen Amsterdam en Utrecht wordt de weg in totaal tien stroken breed.
Nederland, Utrecht, 21-09-2009. Foto Rob Huibers. De snelweg rijksweg A2 kruist het Amsterdamrijnkanaal over de Galecopperbrug ter hoogte van Utrecht. De A2 wordt momenteel op enkele plaatsen verbreed, tussen Amsterdam en Utrecht wordt de weg in totaal tien stroken breed.

Nederland is nog niet hersteld van de vorige recessie of we zitten al weer in de volgende. De double dip is vrijwel zeker een feit. De werkloosheid zal in 2012 oplopen, met 90.000 tot 545.000, de economie groeit niet en of de euro blijft leven weet niemand. Zijn er dan geen lichtpuntjes meer? Ja hoor. De schuldsaneringssector bloeit op, de files zijn minder en het milieu heeft ook baat bij de crisis.