Chelsea wint met moeite van Wolverhampton

Arsenal verloor bij Fulham, Michel Vorm won met Swansea City.

Chelsea had de laatste vijf wedstrijden van 2011 niet gewonnen, maar begon het nieuwe jaar gisteren met een zege. De ploeg won met 2-1 bij Wolverhampton Wanderers. Frank Lampard maakte in de 89ste minuut de winnende treffer. Arsenal verkeerde in goede vorm, maar verloor de eerste wedstrijd van 2012. In de Londense derby bij Fulham verloor de ploeg van Robin van Persie met 2-1. Michel Vorm en zijn ploeg Swansea City blijven goed presteren in de Premier League. De debutant op het hoogste Engelse niveau won met 2-0 bij Aston Villa. Queens Park Rangers verloor met tien man van Norwich City: 2-1. Peter Crouch bezorgde Stoke City de zege bij Blackburn Rovers. De oud-spits van Liverpool scoorde tweemaal. David Goodwillie bepaalde de eindstand: 2-1. (Novum)