Zo kan het ook

Several thousands of New Year party revellers and holidaymakers gather on the North Pier Beach and the swimming pool during New year festivities in Durban on January 1, 2012. The city situated on the east coast of the African Continent attracts thousands of local and international tourists boosting the local economy at this time of the year. The city of Durban is one of the major cities that hosted the 2010 World Cup football tournament in June 2010. According to police close to 100,000 people are expected to spend the day at the beach. AFP PHOTO/ RAJESH JANTILAL
Several thousands of New Year party revellers and holidaymakers gather on the North Pier Beach and the swimming pool during New year festivities in Durban on January 1, 2012. The city situated on the east coast of the African Continent attracts thousands of local and international tourists boosting the local economy at this time of the year. The city of Durban is one of the major cities that hosted the 2010 World Cup football tournament in June 2010. According to police close to 100,000 people are expected to spend the day at the beach. AFP PHOTO/ RAJESH JANTILAL AFP

Zo’n honderdduizend mensen trokken gisteren naar het strand van Durban om daar het nieuwe jaar te vieren. December is vakantiemaand in Zuid-Afrika. De zomer is net begonnen en bijna iedereen heeft vrij vanwege de feestdagen. Wie het kan betalen trekt traditioneel naar de kustplaatsen. Het armere deel van de bevolking blijft in het binnenland.