Meeste kijkers voor oudejaarsconference van Youp

Ongeveer 2,4 miljoen mensen keken gisteravond naar de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. Hiermee liet hij Beau van Erven Dorens ver achter zich, die 383.000 kijkers trok.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Van Erven Dorens liet al eerder weten dat hij niet verwachtte meer kijkers te trekken dat Van ’t Hek. “Ik maak me geen illusies dat ik Youp ga verslaan, dat slaat helemaal nergens op.”

En voor wie de Oudejaarsconference van Youp gemist heeft, kan hem hieronder terugkijken.
Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Bekijk hier de show van Van Erven Dorens terug.

Na de voorstelling van Youp van ’t Hek keken de meeste mensen naar Ik Hou van Holland. Hier bleven ruim twee miljoen mensen voor thuis. Het achtuurjournaal sluit de top drie van best bekeken programma’s met 1,8 miljoen kijkers.Tijdens oudejaarsavond werden ook verschillende concerten uitgezonden. Vrienden van Amstel Live trok 754 duizend kijkers en 728 duizend mensen keken naar De Toppers. Glennis Grace wist 475 duizend mensen te boeien en 396 duizend mensen keken naar het optreden van Marco Borsato.

    • Hans Klis