Oh Rick Perry, de Amerikaanse tiener begrijpt niets van je

Dinsdag beginnen de Republikeinse voorverkiezingen waaruit dé tegenstrever van Barack Obama moet voortkomen. Rick Perry verzint een door de president gevoerde óorlog tegen religie’ en verklaart die dan weer de oorlog. Amerikaanse tieners hebben er niets mee.

“There’s something wrong in this country when gays can openly serve in the military, but our kids can’t celebrate Christmas or pray in schools”, zei Perry in zijn laatste, nogal bruuske videoboodschap.

Reden voor de op YouTube populaire Fine Brothers om hun serie ‘Kids React‘ nog eens van stal te halen.

Toegegeven, de tieners hebben nog geen stemrecht, maar de reacties lijken wel te illustreren hoe conservatief de Republikeinse kandidaat zijn boodschap heeft afgesteld. Leuk voor babyboomers misschien, maar behoorlijk achterhaald voor de jongere mens.

    • Jules Seegers