Tips & suggesties voor NRC Boekenblog

In de zomer van 2011 is ook de boekenredactie van NRC Handelsblad begonnen met het bijhouden van een boekenblog. Boekrecensies, schrijversinterviews: u heeft ze veel kunnen lezen. Miste u nog iets?

Het afgelopen half jaar heeft de Boekenblog van NRC Handelsblad gestalte gekregen. Het is ons doel geweest om u iedere dag interessant nieuws uit boekenland voor te schotelen.

U heeft wekelijks recensies, schrijversinterviews en actueel boekennieuws op onze site terug kunnen vinden. Ook zijn we weer begonnen met de NRC Leesclub, die u de mogelijkheid biedt om als lezer inhoudelijk op onze blog te reageren.

Die mogelijkheid willen wij u nu ook bieden. Waar heeft u het afgelopen half jaar van genoten? Wat kon er beter? Wat heeft u gemist? Wat ziet u in 2012 liever niet of maar al te graag op onze blog terugkeren? Laat het ons weten!

    • Roderick Nieuwenhuis