Opinie

    • Ik

Rollator

Met een medestudent ga ik op stage voor onze opleiding Sport En Bewegen. Dit keer een eenvoudige gymles: meer bewegen voor ouderen. Een tiental ouderen komt met hun rollator naar de plek van actie. De sfeer is goed. Na afloop uitwisseling van wensen voor de feestdagen. Enkelen gaan huiswaarts. Na een kwartiertje komt een van

None

Met een medestudent ga ik op stage voor onze opleiding Sport En Bewegen. Dit keer een eenvoudige gymles: meer bewegen voor ouderen. Een tiental ouderen komt met hun rollator naar de plek van actie. De sfeer is goed.

Na afloop uitwisseling van wensen voor de feestdagen. Enkelen gaan huiswaarts.

Na een kwartiertje komt een van de ouderen terug en zegt:

„Max, door je oefeningen ben ik nu een stuk jonger. Ik ben gewoon mijn rollator vergeten!”

Max van der Linde

    • Ik