Het dooit onder de korven

Ramsey Nasr schreef een gedichtencyclus geïnspireerd op het beroemde gedicht Het lied der dwaze bijen van Martinus Nijhoff. Nasr scheef deze vijf gedichten op verzoek van het literair tijdschrift Awater, dat in 2012 tien jaar bestaat. Het dooit onder de korven zal tevens verschijnen in het januari-nummer van Awater.

AFP PICTURES OF THE YEAR 2011 Aurora borealis, or northern lights, fill the sky on March 13, 2011 over Finnmark during the 1,000 kms Finnmarksloepet, the world?s northernmost sled dog race, in Finnmark county in northern Norway. AFP PHOTO / TORE MEEK - NORWAY OUT -
AFP PICTURES OF THE YEAR 2011 Aurora borealis, or northern lights, fill the sky on March 13, 2011 over Finnmark during the 1,000 kms Finnmarksloepet, the world?s northernmost sled dog race, in Finnmark county in northern Norway. AFP PHOTO / TORE MEEK - NORWAY OUT - AFP