Dus u heeft goede voornemens? Dan is dit uw video voor elke dag

Iedereen heeft ze wel, bewust of onbewust, hardop of stilletjes. Goede voornemens. Want het is immers bijna een nieuw jaar. “Dear hard work, I used to hate you. When you called my name, I heard it but ran away from you.”

Iedereen heeft ze wel, bewust of onbewust, hardop of stilletjes. Goede voornemens. Want het is immers bijna een nieuw jaar. “Dear hard work, I used to hate you. When you called my name, I heard it but ran away from you.”

Adam Ali is een gezondheidsgoeroe, fitness expert en fitness model. In de maak. Adam is namelijk nog niks, behalve compleet toegewijd aan een persoonlijke queeste: zijn lichaam transformeren. Plan: vier motivatievideo’s met zijn fitnessproject in de hoofdrol die als metafoor staat voor ieder doel, van wie dan ook, om te komen waar je wil zijn. Goede voornemens? Eat this.

“When I tell them about my dreams, and they laugh. I make sure I laugh last.”

Bovenstaande video is deel drie - op Tweede Kerstdag verschenen - van een vierluik over Adams zoektocht. Het maakt niet uit of je je lichaam wil veranderen of streeft naar een baan die je graag wil hebben. Ali (twitter) probeert iedereen te overtuigen van zijn ‘I WON’T LOSE’ state of mind.

Het maakt niet uit of je hem graag ziet zweten tijdens zijn work-out, het zijn de woorden die op elk doel kunnen worden toegepast. Maar dan moet u wel hard willen werken. Deel vier moet nog verschijnen, deel één (april) en twee (juli) staan online.

    • Jules Seegers