Opinie

Knetterende december

De blije gezinnetjes grijnzen me in alle media tegemoet dus het is weer zover. Nou ja, tanden op elkaar, het zijn maar twee dagen tenslotte. Op Tweede Kerstdag zijn we onverwacht veel vroeger thuis dan gepland en wat doelloos loop ik door het huis. In de badkamer hoor ik bij onze buren aan de rechterkant

De blije gezinnetjes grijnzen me in alle media tegemoet dus het is weer zover. Nou ja, tanden op elkaar, het zijn maar twee dagen tenslotte.

Op Tweede Kerstdag zijn we onverwacht veel vroeger thuis dan gepland en wat doelloos loop ik door het huis. In de badkamer hoor ik bij onze buren aan de rechterkant een knetterende ruzie. Vreemd, daar lijkt nooit wat aan de hand. Ik loop gauw naar beneden en hoor vanuit de keuken dat ook bij de linkerburen een knetterende ruzie aan de gang is.

Opgelucht plof ik neer op een stoel.

Suzan Telders