Video: vechtende Epic Beard Man inspireert film

Kent u hem nog? De 67-jarige Thomas Bruso – met zijn zwarte heuptasje, zonnebril, witte baard en blauwe ‘I am a motherf**ker’- shirt – werd een internetbekendheid begin 2010 toen hij in een bus ruzie kreeg en zijn belager bijna knock-out sloeg (video). En nu is er de film ‘Bad Ass’.

Kent u hem nog? De 67-jarige Thomas Bruso - met zijn zwarte heuptasje, zonnebril, witte baard en blauwe ‘I am a motherf**ker’- shirt - werd een internetbekendheid begin 2010 toen hij in een bus ruzie kreeg en zijn belager bijna knock-out sloeg (video). En nu is er de film ‘Bad Ass’.

De film met Machete-hoofdpersoon Danny Trejo (IMDb) in de hoofdrol lijkt zich grotendeels rond de meme van Bruso af te spelen; een oude man die tegen wil en dank in gewelddadige situaties terechtkomt. Bekijk de trailer hieronder:

http://youtu.be/U6UCHk5pFmU