Ton Lokhoff nieuwe trainer VVV

Ton Lokhoff is voor de rest van het seizoen de nieuwe hoofdtrainer van voetbalclub VVV Venlo. Dat maakte de club vanochtend bekend.

Gisteren kwam al naar buiten dat VVV in gesprek was met de 51-jarige oud-speler van de Venlose club. De in Breda geboren voetbaltrainer volgt de begin deze maand vertrokken Glen de Boeck op. Eerder was Lokhoff werkzaam bij onder meer NAC Breda, Excelsior en Red Bull Salzburg.

De club is blij met de snelle komst van Lokhoff. “We zijn blij dat deze ervaren trainer er direct de eerste training in het nieuwe jaar kan staan”, aldus voorzitter Hai Berden in een officiële verklaring. Lokhoff zelf zegt zin te hebben in zijn nieuwe baan:

“Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als hoofdtrainer. Ik heb VVV in mijn tijd als speler en later als trainer altijd een fijne club gevonden en dat gevoel had ik ook nu weer tijdens de gesprekken. Ik kijk er naar uit om te beginnen aan deze uitdaging.”

VVV staat momenteel zeventiende in de eredivisie met twee punten voorsprong op hekkensluiter Excelsior.

    • Pim van den Dool