Zoek de verschillen: Sarah Palin vs. Julianne Moore

Screendump van Julianne Moore's bizarre gelijkenis met Sarah Palin uit de film 'Game Change'

Dat sommige acteurs een spectaculaire transformatie ondergaan voor een film is bekend. Amerikaanse actrice Julianne Moore mag zich nu ook in dat rijtje scharen. Ze is namelijk (bijna) niet van de echte Sarah Palin te onderscheiden in de aankomende film Game Change.

Game Change draait net als het gelijknamige boek van auteurs Mark Halperin (redacteur Time) en John Heilemann (parlementair correspondent New York Magazine), om de race van John McCain en zijn running mate Sarah Palin tijdens Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008. Naast Moore spelen ook zwaargewichten Ed Harris als John McCain en Woody Harrelson als McCains adviseur Steve Schmidt in de film.

http://youtu.be/V4YlDkCIoIs

Toen het boek uitkwam in 2010 was er al veel ophef over. Sarah Palin zelf is natuurlijk niet heel blij met de film, en zet zich schrap voor wat komen gaat:

Bekijk hier een interview met de auteurs van het boek:

De Amerikaanse comedienne Tina Fey deed Sarah Palin al eens eerder na bij Saturday Night Live (vanaf 0:20):

    • Judith Laanen