Opinie

    • Ik

Speciale actie

Een grote landelijke drogisterijketen heeft op zaterdag een speciale actie: 2 make-upartikelen van het huismerk voor de helft van het geld. Ik sta met 2 identieke mascararollers voor de kassa en laat opgewekt weten dat dit nog eens goedkoop boodschappen doen is: „2 artikelen voor de prijs van 1.” Zegt de caissière: „Nee mevrouw, daar

None

Een grote landelijke drogisterijketen heeft op zaterdag een speciale actie: 2 make-upartikelen van het huismerk voor de helft van het geld. Ik sta met 2 identieke mascararollers voor de kassa en laat opgewekt weten dat dit nog eens goedkoop boodschappen doen is: „2 artikelen voor de prijs van 1.” Zegt de caissière: „Nee mevrouw, daar kunnen we niet aan beginnen. U krijgt vandaag ook al 50 procent korting.”

Odette Jochems

    • Ik