Terugkijken: College Tour met Rutte die even Ivo belt en aanzoek krijgt

Reeds veelbesproken vanwege een gewaagde vraag van een student, en gisteravond dan eindelijk op de buis: het eerste grote televisie-interview met de minister-president. En dat was leuk.

Twan Huys ontpopt zich meer en meer tot een van ‘s lands beste interviewers. In zijn programma College Tour had hij gisteren de Nederlandse Mr. Tefal voor zich, die elke lastige vraag omzeilt en vriendelijk weglacht. Maar het werd een interessante avond, inclusief kwinkslagen.

Mark Rutte toonde zich een prima improvisator en belde Ivo Opstelten in de uitzending op om een beschuldigende vraag te weerleggen. En dan was er nog de journalistiekstudente uit Tilburg, waar Huys het vak leerde, die dé vraag stelde.

Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

    • Jules Seegers