Man wint dure Lamborghini en rijdt hem na zes uur in de prak

De Amerikaan David Dopp ging helemaal uit z’n dak toen hij won afgelopen zaterdag hoorde dat hij een Lamborghini ter waarde van 290.000 euro had gewonnen. Lang kon Dopp echter niet van zijn aanwinst genieten: al na zes uur reed hij de gloednieuwe auto in de prak.

De Amerikaan David Dopp ging helemaal uit z’n dak toen hij won afgelopen zaterdag hoorde dat hij een Lamborghini ter waarde van 290.000 euro had gewonnen. Lang kon Dopp echter niet van zijn aanwinst genieten: al na zes uur reed hij de gloednieuwe auto in de prak.

Dopp deed zaterdag mee aan een voetbalwedstrijd die ter gelegenheid van de “Joe Schmo to Lambo”-contest werd georganiseerd. In de rust werd bekend gemaakt dat hij de limoengroene Murcielago Roadster had gewonnen. Dopp ging helemaal uit z’n dak, zoals op onderstaande beelden te zien is:

Een paar uur later reed Dopp zijn familie en vrienden dolenthousiast rond in zijn Lamborghini. Zo’n zes uur nadat hij de trotse eigenaar van de auto werd sloeg het noodlot toe en spinde de Lamborghini nadat Dopp over ijs of een brok gravel reed. Hij belandde in een weiland en tot overmaat van ramp had zijn Lamborghini zoveel schade dat hij er niet meer in kon rijden. “Yeah, I got it on Saturday and I wrecked it on Saturday,” aldus een beteuterde Dopp tegen een lokale tv-zender KSL:

    • Pim van den Dool