Hier is-ie, na lang wachten: de eerste trailer voor ‘The Hobbit’

Hobbit
Hobbit

Er is - mede na veel gesteggel over wie hem nu zou regisseren - eindelijk een trailer voor het eerste deel van The Hobbit, de ‘prequel’ van The Lord of The Rings. Alles ziet er vertrouwd uit.

Eergisteren was het tien jaar geleden dat het eerste deel van de trilogie, The Fellowship Of The Ring, voor het eerst in de bioscoop te zien was. Regisseur Peter Jackson maakte na de drie delen (2001, 2002 en 2003) onder meer King Kong (2005) en het volgens velen erg tegenvallende The Lovely Bones (2009). Met de “prequel” The Hobbit: An Unexpected Journey lijkt hij weer terug te keren naar hoe hij Middle Earth achterliet, inclusief alle bekende gezichten. Alles speelt zich enkele tientallen jaren voor het verhaal van de eerdere films af.

Of dat een goed of slecht teken is (de trilogie werd overladen met Oscars, maar misschien waren fans na acht jaar toe aan een andere insteek?), dat moeten we afwachten.

    • Peter Zantingh