Opinie

    • Ik

Te warm

Een collega, mid-vijftiger en sinds enige tijd weer single, beklaagt zich bij een andere collega, begin zestiger, over de (te) hoge temperatuur en de benauwdheid in hun kantoortuin. „Thuis heb ik het altijd zo’n 19 graden, of soms ook 18. Daar voel ik me het lekkerst bij. Maar ja, daar houdt geen vrouw het lang

Een collega, mid-vijftiger en sinds enige tijd weer single, beklaagt zich bij een andere collega, begin zestiger, over de (te) hoge temperatuur en de benauwdheid in hun kantoortuin.

„Thuis heb ik het altijd zo’n 19 graden, of soms ook 18. Daar voel ik me het lekkerst bij. Maar ja, daar houdt geen vrouw het lang bij uit. Die gaan dan klagen over kou.”

De ander begrijpt het probleem, denkt even na en heeft dan de oplossing gevonden: „Neem een vrouw in de overgang!”

Mieke Ebbols

    • Ik