Minder treinen door verwachte sneeuwval - waarschuwing voor gladheid

Het KNMI waarschuwt met, uitzondering van de westelijke kustprovincies, voor gladheid in het hele land. Foto NRC / Arjan de Jongh

Door verwachte sneeuwval in het oosten van het land rijden op sommige trajecten na 21.00 uur minder treinen. Dat meldt de NS. Het KNMI verwacht dat het vanavond in het oosten van het land gaat sneeuwen. Ook elders kan natte sneeuw vallen.

De intercity’s van Schiphol naar Nijmegen rijden niet tussen Ede-Wageningen en Nijmegen en de intercity’s van Den Helder naar Nijmegen rijden niet tussen Arnhem en Nijmegen. De intercity’s tussen Den Haag en Venlo rijden niet tussen Eindhoven en Venlo. Tussen Deurne en Venlo rijden sprinters in plaats van intercity’s.

Het KNMI waarschuwt, met uitzondering van de westelijke kustprovincies, voor gladheid in het hele land. Zowel vanavond als dinsdag kan het als gevolg van winterse neerslag glad zijn.

    • Lex Boon