Bicycle kick van een veteraan is de Goal van het Weekend

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Bryan Ruiz en natuurlijk Bart van Brakel. Het komt allemaal samen dit weekend, dat wordt afgesloten met een hele fijne omhaal.

Maar eerst Bartje van Brakel dus, held van de Bossche FC. En wel ja, nog meer spektakel uit de Jupiler League. Gaan we meteen door naar Duitsland waar Sehad Salihovic (Hoffenheim) een wat je noemt fraaie diagonaal produceerde. En Cristiano Ronaldo, die sierde zijn reeds vijfde hat-trick van het seizoen op met deze knaller.

Lionel Messi dan, hij maakte vol souplesse af na een geweldige balbeheersing van Xavi. Michael Carrick deed opeens denken aan Maradona en dat had niemand ooit nog van hem verwacht. En onze ‘eigen’ Bryan Ruiz mocht van Martin Jol eindelijk eens in de basis starten en beloonde dat vertrouwen op zijn eigen wijze.

Oude rot in het vak David Di Michele (35) ging met gevaar voor eigen leven voor de Goal van het Weekend, en met succes:

    • Jules Seegers