Kidsflits

None

Tips voor kinderprogramma’s in het weekend. Genoemde leeftijden zijn een suggestie van de redactie.

Spy Kids en Spy Kids 2: Island of Lost DreamsVanaf 9 jaar. Leuke avonturenfilm over jonge spionnen. De ouders van Juni en Carmen waren vroeger spionnen en hebben hun kinderen veel geleerd over het spionagevak. De vaardigheden van broer en zus komen goed van pas als hun ouders ontvoerd worden. Met veel knipogen naar het James Bond-genre. Deel twee is een vergelijkbaar verhaal met Steve Buscemi als slechterik. zaterdag Ned. 3, 15.30-16.50u. en zondag Ned. 3, 15.30-17.05u.

SpangaS weekoverzichtVanaf 9 jaar. Weekoverzicht van de populaire jeugdsoap. Een groep vrienden maakt van alles mee op de middelbare school. Verliefdheid en eerste baantjes, maar ook ruzie en onzekerheid. zaterdag Ned. 3, 10.40-11.35u. en zondag Ned. 3, 10.30-11.25