Clooney, Pitt en andere sterren tonen hun innerlijke schurk

Brad Pitt als Eraserhead uit de gelijknamige film van regisseur David Lynch, Ryan Gosling als de ‘Invisible Man’ en George Clooney als Captain Bligh uit ‘Mutiny on the Bounty’. Zomaar een greep van de vijftien acteurs en actrices die meededen aan de schurken-fotoshoot van The New York Times eerder deze maand.

Screenshot van de 'Touch of Evil' fotoserie van het New York Times Magazine

Brad Pitt als Eraserhead uit de gelijknamige film van regisseur David Lynch, Ryan Gosling als de ‘Invisible Man’ en George Clooney als Captain Bligh uit ‘Mutiny on the Bounty’. Zomaar een greep uit de vijftien acteurs en actrices die meededen aan de schurken-fotoshoot van The New York Times eerder deze maand.

In het jaarlijkse Hollywood-themanummer van de Times deden de filmsterren mee aan de ‘Touch of Evil’-shoot. En ze hadden er veel plezier in om hun innerlijke schurk naar buiten te laten komen.

Bekijk de foto’s hier, en de bijbehorende filmpjes - waar Pitt, Clooney en consorten helemaal los gaan - hier. (Ook een handige wie is wie, hier)

Een voorproefje:

    • Hans Klis