Een metrodansje wordt abrupt beëindigd

Het is een soort combinatie tussen So You Think You Can Dance en Holland’s Got Talent. Maar dan in de Londense metro.

Terwijl de man in de video zijn best doet om zijn medepassagiers te vermaken met zijn danspasjes is de passagier die na 25 seconden in beeld verschijnt niet echt onder de indruk. Na een minuut zie je hem lachen om een plannetje dat hij heeft bedacht en dat hij meteen daarna - onder luid gejoel, protest én instemming - uitvoert. Exit kandidaat.

Wel onder de indruk van de danspasjes van de man? Bekijk dan hier de ongemonteerde versie van ruim acht minuten. Scroll dan ook meteen even door de reacties, waar vooral de fans van de metrodanser zich laten horen:

“the prick that pushed him is the kind of cocky wankstain i see every day on the tube. poor kid… whatever he was doing wasn’t harming anyone was it?? that ladys and gentlemen, is a douchebag” - Youtube reactie

    • Lex Boon