zaag je eigen kerstboom om

Europa, Nederland, Baarn, Lage Vuursche, 12-12-2009 Zelf het bos in om je eigen kerstboom uit te graven of om te zagen in het bos bij de Lage Vuursche.Het zelf een kerstboom uitzoeken en omzagen dan wel uitgraven is een populaire attractie voor de hele familie. Staatsbosbeheer had zo'n vierhonderd kerstbomen in de aanbieding. meer dan 1000 mensen hebben hun kerstboom uitgegraven. Voor deze ene keer was het toegestaan om met de auto het bos in te gaan. foto:Evelyne jacq Evelyne Jacq

Op zaterdag 17 en woensdag 21 december (10.00-15.00u) kunnen bezoekers van Het Nationale Park De Hoge Veluwe hun eigen kerstboom uitzoeken, omzagen en mee naar huis nemen. De dennenbomen groeien op de open stuifzandgebieden van het Park. Als ze daar niet verwijderd worden, groeit het landschap dicht.

Meer informatie op www.hogeveluwe.nl