Spring over de daken van Rotterdam

Rotterdam mooi op grondniveau? Moet je eens van boven kijken. Met een aaneenschakeling van 360-graden foto’s is Rotterdam hier van boven te bekijken.

Op de schermvullende foto’s, gemaakt door Roelof de Vries van Little Planet is van dak naar dak te springen in de Maasstad, en de tool die hij er van heeft gemaakt geeft een mooi beeld van de stad van boven.

En niet alleen van boven. Vanaf de Erasmusbrug is de Maas te bewonderen en op het Hofplein sta je ineens middenin de Tour de France, die startte in Rotterdam vorig jaar. Mooiste beeld (dat wij zo snel zagen) is vanaf de Laurenskerk, waar tijdens het nemen van de panoramafoto de nacht net inviel. Ook mooi is de bouwplaats op de Binnenrotte van boven, waar een enorme markthal moet verrijzen. En altijd al eens op het veld van Feyenoord willen staan? Kan ook, ze beginnen alleen net aan een wedstrijd.

Bekijk Rotterdam hier van boven. Met je muis kan je door de kaart heen bewegen, en door op de witte stippen te klikken ga je naar een ander uitkijkpunt:

Dit artikel is met medewerking van Little Planet tot stand gekomen.