'Leuk dat dat Brabants zo aanslaat'

Corry Konings (60) scoort een hit met Hoeren neuken nooit meer werken uit de film New Kids Nitro.

None

Film

New Kids Nitro

„Ik vond de eerste film van de New Kids al geweldig en het is helemaal mooi dat ik nu meedoe met de tweede film. Sommige fans zeggen wel: moet dat nou, van die vieze woorden in een liedje van jou, maar de meesten zien de humor er wel van in. En door de titelsong van New Kids Nitro te zingen, krijg ik in één klap veel meer aandacht dan ik normaal krijg met een nieuwe single, dus dat vinden ze dan wel weer leuk voor me. Wat ik zo mooi vind aan die jongens van New Kids is dat het heel gewone jongens zijn, helemaal geen artiesten of filmmakers van huis uit, maar dat ze gewoon iets leuks bedacht hebben, met de Brabantse taal erbij en zo, en dat dat dan zo aanslaat.”

Musical

Wicked

„Ik ben zelf nog niet naar Wicked geweest, maar ik wil er zeker nog naartoe, want hij lijkt me geweldig. Ik heb er nu een paar voorstukjes van gezien, en die spraken me erg aan. Ik hou erg van musicals, de muziek is prachtig. Jim Bakkum heeft een van de hoofdrollen, die vind ik erg goed. En dan die kostuums en die aankleding, het ziet er prachtig uit allemaal. Het is natuurlijk een Broadwaymusical, dus die zitten altijd al strak in elkaar.”

BoekMagoli

„Magoli van Annemarie Sips is een spiritueel boek. Het gaat over dingen doen die je eigenlijk niet durft. Soms moet je dingen gewoon doen. Kijk, ik durf natuurlijk best op een podium te staan voor een hoop mensen, maar ik moest toch even nadenken of ik wel mee zou doen aan zoiets als New Kids Nitro. Maar nu zegt iedereen: dat mens heeft lef, dat is een wijf met ballen. Sips stelt in haar boek de vraag: als de wereld morgen zou vergaan, ben je dan blij met je bestaan? Ik geloof er erg in dat als je maar positief in het leven staat, er dan ook positieve dingen op je af komen.”

    • Jochen van Barschot