Grote brand in kantoortorens in Hanoi

Black smoke rises from a high rise building in Hanoi, Vietnam, after a fire started Thursday afternoon, Dec. 15, 2011. (AP Photo/Aaron Gardiner) Do you have dropbox? I can load the all photos into dropbox. Cheers, Aaron Gardiner Zwarte rook stijgt op uit kantoortorens in Hanoi. Foto AP / Aaron Gardiner

In Hanoi is een grote brand uitgebroken in twee kantoortorens van het centrum voor telecommunicatie. Volgens een Vietnamese website bevinden zich twintig mensen op het dak van het gebouw die geen kant op kunnen.

Volgens verschillende berichten is de brand inmiddels onder controle. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Twee mensen zouden uit de kelder van het gebouw zijn weggedragen. Het is niet bekend of er verder slachtoffers zijn.

De kantoortorens zijn 147 meter hoog en tellen 33 verdiepingen.

Twitter avatar andygalessky Andy Gales Local reports in Vietnam suggest Hanoi Twin Towers weren’t “operational” so about 20 people trapped in fire there. Pics on Sky News soon

Beeld Tuoi Tre NewsBeeld Tuoi Tre News

    • Marije Willems