Liefde is thema ZomerExpo '12

Onder het thema ‘liefde’ begint morgen de inschrijving van ZomerExpo 2012. Voor deze tentoonstelling, die volgende zomer plaatsheeft in het Gemeentemuseum Den Haag, maakt een jury een selectie uit werk dat gevestigde en niet gevestigde kunstenaars aanbieden.

Dit jaar werd voor het eerst een ZomerExpo georganiseerd, naar het voorbeeld van de jaarlijks door de Royal Academy georganiseerde Summer Exhibition in Londen. Er werd zo veel werk aangeboden, dat de inschrijving eerder stopte dan gepland. Was de indeling dit jaar in de categorieën landschap, stilleven en portret, volgend jaar is het thematisch: liefde.

Deelnemers kunnen met maximaal drie kunstwerken inschrijven via www.zomerexpo2012.nl. De selectierondes vinden plaats in maart en april in Amsterdam, Utrecht en Enschede.