Espresso met Andrej Pejic

Topmodel Andrej Pejic hangt vanaf gisteren in abri’s door heel Nederland. Hij maakt reclame voor de mega push-up beha van Hema. Ik vraag hem bij een espresso hoe de bh zit. ‘Heerlijk,’ antwoordt Pejic. ‘Maar ik had wel moeite met de sluiting.’

Beeld HEMA

Push-up

Topmodel Andrej Pejic hangt vanaf gisteren in abri’s door heel Nederland. Hij maakt reclame voor de mega push-up beha van Hema. Ik vraag hem bij een espresso hoe de bh zit. ‘Heerlijk,’ antwoordt Pejic. ‘Maar ik had wel moeite met de sluiting.’ Het topmodel neemt een slokje espresso. ‘Ik kreeg de bh niet meer uit,’ vertelt hij. ‘Het lukte de assistent van de fotograaf ook niet om mij te bevrijden. Hij trok aan één van de megacups, maar toen kreeg ik geen adem meer.’ En toen? ‘Toen liet de assistent de megacup los en schoot ik drie meter naar achteren.’ Pejic drinkt zijn kopje leeg. ‘Het elastiek is heel sterk,’ zegt hij. ‘Als ik me ooit verhang, dan doe ik dat met een mega push-up bh van Hema.’

De 20-jarige Andrej Pejic is een van de beroemdste modellen van dit moment. Hij schopte het in mannenblad FHM zelfs tot plek 98 in de lijst van meest sexy vrouwen. ‘Mijn streven is om ooit in de Playboy te komen,’ zegt Pejic. Zonder bh? Het topmodel knikt. ‘Tenminste, als ik die mega fuck-up bh ooit uitkrijg.’ Klopt het dat hij ook voor Victoria’s Secret model zou willen zijn? ‘Dat lijkt me fantastisch,’ antwoordt Pejic. ‘Maar ik ben waarschijnlijk te lang.’

    • Ernest van der Kwast