Opinie

    • Ik

Krant

Ik zit in een stadsbus en de ov-lezer naast de chauffeur doet het niet. De chauffeur moet elke keer als er een passagier binnenkomt opnieuw zeggen: „Nee, hij werkt niet.” Dan bedenkt de chauffeur een plan om vraagstellers voor te zijn. Hij overtrekt de automaat met een krant en bindt die met een touwtje vast.

None

Ik zit in een stadsbus en de ov-lezer naast de chauffeur doet het niet. De chauffeur moet elke keer als er een passagier binnenkomt opnieuw zeggen: „Nee, hij werkt niet.” Dan bedenkt de chauffeur een plan om vraagstellers voor te zijn. Hij overtrekt de automaat met een krant en bindt die met een touwtje vast.

Als de volgende passagier binnenkomt en toch opnieuw vraagt: „Doet de ov-lezer het niet?” antwoordt de chauffeur:

„Nee, hij heeft pauze en leest nu de krant.”

Co van den Broek

    • Ik