Exploderende vogelhuisjes

Modern FamilyRTL. 5, 21.55 - 22.35 uur

Wil je als familie eens even goed de onderlinge banden verstevigen? Ga dan met zijn allen naar Dude Ranch in Jackson Hole. Daar kan je urenlang cowboy spelen en even de dagelijkse sleur vergeten. Of toch niet?

Voor de familieleden uit de Amerikaanse sitcom Modern Family, vanaf vandaag weer te zien bij RTL 5, blijkt het niet zo eenvoudig. Zo krijgt opa Jay (Ed O’Neill) zijn paard telkens niet vooruit en wordt zijn jongere vrouw Gloria (Sofía Vergara) versierd door hun begeleider, cowboy Hank. En terwijl schoonzoon Phil (Ty Burrell) indruk probeert te maken op Jay door op één been kleiduiven uit de lucht te schieten, wordt echtgenote Claire (Julie Bowen) bloednerveus van de gitaarspelende Dylan, het maffe vriendje van dochter Claire.

Het is, kortom, weer een ingewikkelde chaos bij de familie Pritchett, en dat maakt Modern Family tot zo’n heerlijke serie. In seizoen 3 zijn ook dit keer vooral de dialogen en situaties tussen Jay’s homoseksuele zoon Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) en zijn partner Cameron Tucker (Eric Stonestreet) hilarisch. Nu ze zo gelukkig zijn met hun Vietnamese adoptiekind Lily, hebben ze plannen om nog een baby adopteren. Een jongetje. „And this time from America”, zegt een opgewekte Cameron. „We’re buying domestic.”

Het vooruitzicht een jongen te moeten opvoeden, maakt Mitchell echter bloednerveus. Nadat hij een vogelhuisje met een Duits rotje opblaast, is zijn vertrouwen in het vaderschap hersteld.

Rosan Hollak

    • Rosan Hollak