Chaos op de Dude Ranch

None

Modern Family

RTL 5, 21.55 - 22.35 uur

Wil je als familie de onderlinge banden verstevigen? Ga dan naar Dude Ranch in Jackson Hole. Daar kan je urenlang cowboy spelen en de dagelijkse sleur vergeten. Of niet?

Voor de familieleden uit de Amerikaanse sitcom Modern Family blijkt het niet zo eenvoudig. Zo wordt de jongere vrouw van opa Jay (Ed O’Neill), Gloria (Sofía Vergara), versierd door hun begeleider. En terwijl schoonzoon Phil (Ty Burrell) indruk probeert te maken op Jay wordt echtgenote Claire (Julie Bowen) bloednerveus van Dylan, het maffe vriendje van dochter Claire.

Het is, kortom, weer een ingewikkelde chaos bij de familie Pritchett, en dat maakt Modern Family tot zo’n heerlijke serie. Ook in seizoen 3 zijn vooral de dialogen tussen Jay’s homofiele zoon Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) en zijn partner Cameron Tucker (Eric Stonestreet) hilarisch. Nu ze zo gelukkig zijn met hun Vietnamese adoptiekind Lily hebben ze plannen om nog een jongetje te adopteren. „And this time from America”, zegt Cameron. Het vooruitzicht een jongen te moeten opvoeden, maakt Mitchell echter bloednerveus. Maar nadat hij een vogelhuisje met een rotje opblaast, is zijn vertrouwen in het vaderschap hersteld.

Rosan Hollak

    • Rosan Hollak