Snelst vliegende man ter aarde neemt je mee in Sense of Flying

Vast nog nooit gehoord van Espen Fadnes. De snelst vliegende mens van de wereld? Yep, dat is ‘m. Hoe het is om met 250 km/u langs rotswanden, door ravijnen en over het water te scheren laat deze Noor je meebeleven op adembenemende wijze in ‘Sense of Flying’.

Vast nog nooit gehoord van Espen Fadnes. De snelst vliegende mens van de wereld? Yep, dat is ‘m. Hoe het is om met 250 km/u langs rotswanden, door ravijnen en over het water te scheren laat deze Noor je op adembenemende wijze meebeleven in ‘Sense of Flying’.

Plaats van handeling is het plaatsje Flo, in het noordelijk deel van Noorwegen. En het gaat hard, in zo’n vliegpak. Prachtige beelden die met vele camera’s, waaronder een op Fadnes’ helm, zijn vastgelegd om de ervaring van keihard vliegen te “communiceren”. Ons oordeel: dat is prima gelukt.

    • Jules Seegers