Oh Robin van Persie, was dit je mooiste ooit? Goal van het Weekend!

We worden wel eens een beetje boos op Robin, want bij Arsenal doet hij zoveel en vaak mooie dingen. Bij Oranje lijkt ‘ie meestal in de knoop te zitten met zijn ambities. Dit weekend was het in elk geval weer smullen geblazen.

We worden weleens een beetje boos op Robin, want bij Arsenal doet hij zoveel en vaak mooie dingen. Bij Oranje lijkt ‘ie meestal in de knoop te zitten met zijn ambities. Dit weekend was het in elk geval weer smullen geblazen.

Maar laten we even in Frankrijk beginnen waar Eric Mouloungui (Nice) de kruising opzocht en daarin met vlag en wimpel slaagde. In alle redelijkheid kunnen we stellen dat Olcay Şahan (Kaiserslautern) ditzelfde in de overtreffende trap bewerkstelligde.

Ook niet onaardig: Leandro Domingues schiet het Japanse Kashiwa Reysol op het WK voor clubteams naar de halve finale. En gelukkig zijn ze er nog; de solo’s van onvervalste pingelaars. Diego Morales (Tigre) doet het in de Argentijnse competitie.

Maar onze eigen Robin van Persie dus. “Is dit misschien zijn mooiste ooit?”, vroeg het twitterend volk zich zaterdagmiddag hardop af. Natuurlijk, hij had ooit die ongelofelijke volley tegen Charlton. Maar dit was misschien toch nog wel een tikje beter:

http://youtu.be/90PnsPE_1xQ

    • Jules Seegers