Dode man in bedrijfspand Barendrecht na schietpartij

Na een melding van een schietpartij heeft de politie vannacht een stoffelijk overschot gevonden in een bedrijfspand in Barendrecht. Rond middernacht belde een man bij een woning in de buurt van het bedrijfspand aan met de vraag of de politie kon worden gebeld omdat er was geschoten. Agenten vonden daarop het lichaam in het pand aan de Brugge, meldt de politie.

De man die de politie liet bellen is aangehouden. Wat zijn betrokkenheid bij de schietpartij is, moet nog blijken. Twee auto’s die in de buurt stonden geparkeerd zijn weggesleept omdat ze mogelijk iets met de zaak te maken hebben.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, weet RTV Rijnmond. Ook kan de politie nog niets melden over de aanleiding van de schietpartij.


Grotere kaart weergeven

    • Jules Seegers