Britt: verkeerde krabbel

Tv-ster Britt Dekker (18) heeft donderdag de verkeerde handtekening gezet onder haar contract met RTL 5. Zij tekende met een pijl, in plaats van met haar naam. Dat zei zij gisteren op radiozender 3FM. Zij was zenuwachtig omdat het haar eerste contract was: „Ik had per ongeluk mijn optreden-handtekening gezet, dus toen moest het overnieuw. Ik had een pijl getekend, maar het is helemaal officieel en dan kan het niet. We kregen zelfs een zilveren RTL-pen.”

Dekker tekende tegelijk met Ymke Wieringa (21). Zij werden bekend van tv-programma’s Take me out en Echte meisjes in de jungle. Ook stond Dekker in mannenblad Playboy.

Dekker, befaamd om haar argeloze uitspraken die getuigen van een eenvoudige geest, kreeg ook een manager van RTL: „Die is echt goed, want die regelt alle patat waar ik ben. Ook in het buitenland regelt zij de patat. Dat kan ik niet, want ik kan geen Engels. Het is een meisje met krulletjes.”

Dekker en RTL 5 weten nog niet wat ze met elkaar gaan doen.