Weer schietpartij op Virginia Tech: drie doden

Police officers block a road on the Virginia Tech campus in Blacksburg, Va., after a gunman killed a police officer and another person Thursday, Dec. 8, 2011. The school said a police officer pulled someone over for a traffic stop and was shot and killed. The shooter ran toward a nearby parking lot, where a second person was found dead. (AP Photo/The Roanoke Times, Matt Gentry)
Police officers block a road on the Virginia Tech campus in Blacksburg, Va., after a gunman killed a police officer and another person Thursday, Dec. 8, 2011. The school said a police officer pulled someone over for a traffic stop and was shot and killed. The shooter ran toward a nearby parking lot, where a second person was found dead. (AP Photo/The Roanoke Times, Matt Gentry) AP

Op de campus van de Virginia Tech in de Verenigde Staten zijn gisteren twee mensen doodgeschoten, onder wie een politieagent. Dat meldde een woordvoerder van de universiteit gisteravond. In 2007 werden op dezelfde universiteit 33 mensen gedood bij een schietpartij door een student. Het is nog onduidelijk of de schietpartij iets te maken heeft met het bloedbad in 2007. De schutter zou de agent hebben neergeschoten toen hij werd aangehouden bij een verkeerscontrole. Gisteravond laat meldde een anonieme bron dat de schutter dood is. (Reuters)