Opinie

    • Ik

Aanbod

Zondag naar de stad om gezellig te shoppen met een vriendin. In een schoenwinkel hangt een grote poster: Alleen vandaag 25 procent korting op alles! Dat is natuurlijk een heel aantrekkelijk aanbod en ik kan het niet laten een mooi paar schoenen te passen en te kopen. Toch heb ik mijn twijfels over de actie.

None

Zondag naar de stad om gezellig te shoppen met een vriendin. In een schoenwinkel hangt een grote poster: Alleen vandaag 25 procent korting op alles!

Dat is natuurlijk een heel aantrekkelijk aanbod en ik kan het niet laten een mooi paar schoenen te passen en te kopen. Toch heb ik mijn twijfels over de actie. Ik wijs op de poster en zeg, half tegen mijn vriendin, half tegen de verkoopster: „Zullen ze die poster na vandaag echt weghalen?”

„Ja hoor”, reageert de verkoopster, overtuigd van zichzelf. „Morgen is-ie echt weg. Hij hangt er al vanaf donderdag!”

Joke Groeneveld

    • Ik